Veel gestelde vragen

1Heeft de haven Wifi?

In de jachthaven kunt U de hotspots van KPN voor draadloos internet gratis gebruiken.

2Kan ik bunkeren in de haven?

Dieselolie is te verkrijgen op het dieselponton gelegen achter het rode havenlicht. Openings tijden dieselpomp alleen tijdens kantoor uren.

3Kan ik ook wassen in de haven?

Wilt u uw was doen: dat kan in onze moderne wasserette. Gebruik van wasmachines en wasdrogers is voor betalende passanten in de jachthaven gratis. In overleg met de havenmeesters is het voor gasten die niet in de haven liggen, tegen betaling mogelijk om bij ons te wassen.

4Mag ik barbecuen op de steiger?

Barbecueën is ten strengste verboden op de steigers of op uw boot. Aan de wal is het wel mogelijk op het recreatieveldje achter ons kantoor.

5Waar kan ik mijn vuilwater kwijt?

Het gebruik van de bilgewaterpomp en de vuilwaterpomp is gratis. Deze beide pompen bevinden zich op de milieu steiger, naast de dieselpomp, gelegen achter het rode havenlicht.

6Waar vind ik de beschikbaarheid van de haven?

Kijk voor de beschikbare ligplaatsen in onze haven op: http://www.jachthaventerschelling.nl/beschikbaarheid-passantenhaven-terschelling/

Een overzicht van de beschikbaarheid van onze collega waddenhavens vind u hier op www.waddenhavens.nl

7Wat is de waterdiepte van de haven?

De haven heeft overal een diepte van 4.0 meter bij NAP.

8Wat zijn de regels voor huisdieren in de haven?

Wij vragen u om uw hond buiten het terrein uit te laten, er zijn gratis opruimzakjes verkrijgbaar. Wij vragen u om hier zorgvuldig mee om te gaan, vooral op de steigers. Dit voorkomt een hoop ergernis!
Honden zijn niet welkom in de toiletruimtes en wasserette.