De Haven

Over onze jachthaven

De havenmeesters heten u van harte welkom op de site van jachthaven aan de Dellewal op Terschelling. Wij hopen u op deze wijze relevante informatie te geven voordat u met uw jacht onze haven bezoekt. Aan de rand van de Waddenzee, in de enige natuurlijke baai van Nederland, voeren wij al meer dan 25 jaar een zeer duurzaam beleid. Vanaf 1987 is ons jaarlijks de internationale Blauwe Vlag toegekend, het keurmerk voor milieubewuste exploitatie, veiligheid en een hoog voorzieningen niveau. En daar zijn we trots op.


Lees verder

Tarieven

Nadat u hebt afgemeerd meldt u zich bij het havenkantoor om af te rekenen of u betaald via de QR code van I-Marina. Deze code's bevinden zich op de randlatten van de steiger, bij de kop van de loopbrug en op de deur van het havenkantoor. De tarieven voor 2023 vind u onder deze tekst. Het hele jaar zijn wij geopend en bent u welkom in onze haven. Van 1 november tot 1 maart is er een wintertarief € 0,50 per m2 per nacht. Informatie over beschikbaarheid van ligplaatsen, het weer, de getijden en hoe u veilig en verantwoord naar Terschelling vaart, vindt u op www.waddenhavens.nl


Lees verder

Veel gestelde vragen

Hier vindt u een handig overzicht van veel gestelde vragen aan ons.


Lees verder

Plattegrond


Lees verder

Duurzaamheid

Al meer dan 30 jaar voeren wij een duurzaam beleid op de jachthaven van Terschelling.


Lees verder

Privacy

Stichting Passantenhaven Terschelling, gevestigd aan Werkhaven 1, 8881 GD te West Terschelling, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Lees verder

Reglementen van onze jachthaven


Lees verder

Getijdewijzer


Lees verder